vrijdag 22 juli 2022

"" CULINAIRE door H|Z => Het Boske Lindeman PIZZA-PASTA-CAFéHet Boske is een wel gekende zaak ver buiten de Lindeman en vele mensen komen hier dan ook een pizza, lasanga en andere eten. Stelio aan het fornuis en hij tovert de fijnste en beste gerechten op je bord.

Te midden van heide en bossen in Helchteren- Lindeman vinden we een gezellig Italiaans familierestaurant-pizzeria, vandaar de naam Het Boske of Il Bosco. Vandaag is het Boske uitgegroeid tot een mooie trattoria, waar kinderen thuis zijn, denk maar aan de speeltuin en het mooie buitenterras. Dit alles mooi aan het fietsroutenetwerk gelegen. Op de kaart prijken tal van pizza's en pasta's. Eigenaar Stelio, afkomstig uit Umbrië (het groene hart van Italië) heeft hier op de Kempische Heide, gestart vanuit een buurtcafé  met Corinna 6 jaar geleden, een schitterend Italiaans restaurant-pizzeria uitgebouwd met zowel pizza's als pasta's en klassieke gerechten. Opgelet S'middags serveren we geen pizza!!!!

Einde van 2018 wordt het huis tegenover het Boske verkocht en Stelio en Corinna konden dit kopen met de bedoeling heel het gebouw aan te passen om er een B & B van te maken. VEEL SUCCES en de menukaart kan je hier terugvinden.
Via DEZE LINK kan je de website Het Boske bezoeken.
Wil je de MENUKAART raadplegen
Of de WIJNKAART vind je hier terug

Openingstijden:
Keuken open van 12.00 u tot 14.00u (enkel pasta's) en van 17.00u tot 21.00u
woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag Reserveren mogelijk Tel 011/571093

Het Boske gelegen in Wolfsdal 49 te 3530 Houthalen Helchteren reservatie via  011 57 10 93 of via mail     cafehetboske@hotmail.com