dinsdag 28 juni 2022

Rode Kruis gebouw naar KAMELEON (6)


OVERZICHTSFILM van de werken dag 1 tot de laatste dag, al enkele weken zijn de mensen van de gemeenten en de diensten die hier ondergebracht worden alles mooi in orde aan het maken zodat straks om 16 uur de officiƫle opening kan plaats vinden.

Huis van het Kind centraliseert allerlei gezinsondersteunende diensten. Spelotheek Patapoef, het consultatiebureau van Wiegwijs vzw en Kind en Gezin, het medisch schooltoezicht van het Vrij CLB Midden-Limburg, het Rode Kruis, Kind en Taal vzw en ons voorschools project Hupsakee voor ouders en kinderen tussen 0 en 3 jaar hebben hun intrek al genomen. Ook voor een medewerker van de opvoedingswinkel en het JAC zette we de deuren van Kameleon open.

Kameleon staat voor: KAnsen voor alle kinderen, een MEerwaarde voor gezinnen door samenwerking tussen verschillende diensten, LEvensdomeinen verbinden we en bij het Opgroeien staan we Nabij onze gezinnen.
Ben je op zoek naar een school, een kinderopvanginitiatief of een gepast vrijetijdsaanbod voor je kinderen? Kameleon Huis van het Kind is er voor elke vraag over grote en kleine kinderen.
Info: Huis van het Kind | 0473 19 96 00 | huisvanhetkind@heusden-zolder.be