dinsdag 7 juni 2022

KWB Heusden was gisteren met een boottocht naar het Zilvermeer Mol getrokken


Gisterenmorgen 09 uur meerde de Plezierboot de Zander aan aan de kade van Lumenski. Een tachtigtal kwb leden/niet leden stonden popelend te wachten om aan boord te gaan voor een tochtje naar Mol Zilverstrand. We kapitein van de boot heette ons welkom en verraste ons met een drankje en een hapje. Op de drie uur durende boottocht was er veel gezelligheid en werd er veel gelachten. De kinderen waren onder de indruk van het lawaai de boot produceerde Maar kon allezins de pret niet bederven.

Na het aanmeren in Mol een kleine vijfhonderd meter stappen en we waren op het Zilversmeer. Daar wachtte ons een vriendelijke verantwoordelijke ons op nam ons mee naar een aparte zaal waar een broodje kaas of hesp op ons lag wachten. Na het nuttigen van het broodje was iedereen vrij tot half vier want dan ging het terug richting Lummen. Maar eer we zover waren konden de kleinsten zich rot amuseren in de speeltuin. De grootsten amuseerden zich ook door een partijtje minigolf te gaan spelen. Anderen namen dan weer genoegen met een wandeling of dronken iets op het terras van het Zilvermeer.

 Half vier, verzamelen geblazen om terug naar de boot te gaan. Daar wachtte ons een heerlijke BBQ ons op. Lekker gezellig tafelen en genieten van een fris pintje of ander geestrijk vocht op de terugweg naar Lumenski. Om 19 uur meerde we aan en niks niks dan blije en tevreden gezichten. Het was een geslaagde dag. Nog even Romain en Mark in de bloemetjes zetten want zij waren de organisatoren van deze geweldige boottocht die tot in de puntjes feilloos geregeld was. Dikke mercie mannen in naam van allen die zijn mee gegaan. Met dank aan Joseph Bams voor verslaggeving & foto's