zondag 19 juni 2022

HELAAS … DE WEYERKES-MOTORRUN ZAL NIET MEER DOORGAAN !


DE WEYERKES-MOTORRUN
Onze bewoners en medewerkers, wijzelf én jullie waarschijnlijk ook, keken hier elk jaar heel erg naar uit rond de 25ste juni. Jullie talrijke aanwezigheid, jullie enthousiaste vrijwillige inzet gaf ook ons
EEN JAARLIJKSE KICK!
De coronapandemie stuurde de voorbije twee jaren roet in het eten maar telkens gingen we enthousiast aan de slag met onze voorbereidingen.

Intussen werd er intern druk van gedachten gewisseld over de haalbaarheid, tijdsinvestering en flexibiliteit om de Weyerkes-motorRun te organiseren. De ontgoocheling is groot nu de beslissing om ermee te stoppen genomen is… Een project stopzetten en loslaten geeft anderzijds ook weer ruimte om nieuwe initiatieven kansen te geven.

De vele mooie herinneringen aan jullie geweldige vrijwillige inzet voor onze zorggebruikers laten we echter niet verloren gaan. Ze staan in vele geheugens gebeiteld en gegrift of werden voor eeuwig op beeld vastgelegd. Voor wie de motorRun van kortbij of veraf meemaakte, zijn het onvergetelijke momenten. Vergeten doen we de motorRun niet, VERGETEN DOEN WE JULLIE NOOIT.

Een speciaal woordje van dank gaat uit naar Lut Vandevenne en Ingrid Snijkers, therapeuten en organisatoren van het eerste uur. Zij zorgden voor een eerste opstart en verdere uitbouw van de motorRun. Samen met wijlen Dhr. Theo Goossens stonden zij aan de wieg van een prachtig project en een mooie duurzame samenwerking zodat er een jarenlang evenement ontstond dat voor onze zorggebruikers hét hoogtepunt werd tijdens de jaarlijkse Weyerkesfeesten.

Nadat de Weyerkesfeesten werden omgetoverd tot BijZolder kregen we van onze directie de mogelijkheid om een doorstart te maken waarbij de Weyerkes-motorRun kon blijven bestaan. De motards van het eerste uur gaven de fakkel door aan zonen en dochters, aan nieuwe, jonge motards.

Jullie hebben jarenlang onze zorggebruikers een geweldig dagje bezorgd.
Bij het ‘weten’ van zoveel blijheid en enthousiasme is afscheid nemen van elkaar een heel pijnlijk moment. Daarom …
ONZE ALLERHARTELIJKSTE EN RESPECTVOLLE DANK VOOR JULLIE FIJNE INZET zovele jaren lang, RESPECT VOOR ZOVEEL !
onze allerhartelijkste groeten,
Katleen Beysen en Mariette Paredis, Namens de hele organisatie ‘t Weyerke

GENIET van de LAATSTE MAAL van de foto's uit 2015