vrijdag 3 juni 2022

EEN BLIJVENDE HERINNERING

U21 is kampioen geworden op 20 april 2013.
De U21 van Vrijheid Zolder speelde een sterk seizoen en de laatste wedstrijd van het seizoen mochten zij 3 - 3 gelijkspelen tegen Eksel. De wedstrijdstand verliep gelijkopgaande en heel de wedstrijd door domineerde Vrijheid toch thuis op eigen veld en voor eigen publiek.

Het was dan ook Dylan die de 1 - 0 scoorde. Eksel kwam meer in het spel en scoorde vlak voor rust de gelijkmaker. In de 2de helft scoorde Dylan vrijwel onmiddellijk de 2 - 1. Eksel maakte even later weer gelijk. Zolder liet niet begaan en Kennith maakte er 3 - 2 van. Eksel bleef aandringen en kon nog de 3 - 3 eindstand scoren.
De opstelling van Zolder: Leeten Tom, Billen Bjorn, Bosmans Sven, Verswijfel Jordy, Righi Ricardo, Douven Dries, Manzone Simon, Clerix Dennis, Claes Nick, Jaspers Kennith, Lijnen Dylan, Pisera Jelle, Claes Leander, Dirkx Robin.

De volledige ploeg: Leeten Tom-Bosmans Sven- Billen Bjorn- Douven Dries- Verswijvel Jordy- Mansone Simon-Clerix- Dennis-Claes Nick- Lijnen Dylan- Jaspers Kennith- Cengiz Ozan- Claes Leander-Theuwissen Junot-Righi Ricardo- Dirkx Robin- Pisera Ruben- Pisera Jelle- Deferme Jelle- Henfrix Bjorn- Aksu Sukru- Vanspauwen Jordi
Dank voor de info aan Vrijheid Zolder Foto's: Rudi Coomans