zaterdag 18 juni 2022

Afgelopen weekend startte de eerste teambuildings in de Kluis Bolderberg

Wij namen de afgelopen dagen contact met Yannick Van de Weerd (KOKIMA) in verband met De Kluis in Bolderberg. Yannick antwoorde ons het volgende met de vraag wanneer  De Kluis terug zou openen.

Afgelopen weekend hebben we onze eerste teambuilding mogen verzorgen met een bijzonder tevreden klant. Uiteraard hebben we zelf zaken opgemerkt die we graag willen verbeteren en daar zijn we nu volop mee bezig.

Volgende stap voor ons zijn meer teambuildings/activiteiten inplannen in de nieuwe vestiging. Vervolgens gaan we snel de Beat Out! openstellen voor gezinnen en kleine vriendengroepjes vanaf 4 personen. Tegen augustus gaan we het buitenprogramma inrichten voor teambuildings en september staan de eerste grotere evenementen gepland en zal het domein grotendeels in orde moeten zijn.

Ook willen we graag evalueren hoe we een vaste bar kunnen openen en hoe dit combineerbaar is met teambuildings. Momenteel verzorgen we enkel teambuildings en dan weten we exact op voorhand hoeveel personen wat wanneer gaan doen. Dit is een heel andere planning als de deuren open doen en afwachten.

Op het publiek openen van de bar kunnen we moeilijk een datum zetten.
Dit omdat we voorrang geven aan de concepten die we nu hebben en waar we ook aanvragen voor krijgen. We zijn ons bewust dat vele buurtbewoners graag terug naar het terras willen komen en daar werken we ook aan. Momenteel is het ontzettend druk met teambuildings waardoor een publieke Bar nu nog niet open is.