zaterdag 28 mei 2022

Waterspraypark Tarzan & Jane vanaf 30 juni

Door het veranderde klimaat, met steeds warmere zomers, merkten we dat de vraag naar verkoeling steeds toenam. Klanten merkten steeds vaker op dat een wateractiviteit nog het enige was wat bij Tarzan & Jane ontbrak…

Jane’s waterpret is een waterspraypark van 250m2 gericht op het actief spelen met water zonder verdrinkingsgevaar. Water wordt telkens terug opgevangen in een waterbuffertank waar het gereinigd en gerecycleerd wordt zodat we een minimum verbruik aan water hebben.

Watershooters, watertrampolines, springen over fonteinen, lopen door waterstromen, wie durft onze spuwende giraf te trotseren? Waterpret in het thema van Tarzan & Jane voor alle leeftijden van 0-99 jaar, opgebouwd in 3 zones. Zo beleven zowel de peuters pret alsook de allergrootsten.

Er zijn ook kleedcabines voorzien voor wie zich graag in alle rust wil omkleden. Met ons loyaltyprogramma kan je bovendien sparen voor een praktische Tarzan & Jane Poncho of een mooie badhanddoek.

Met een toegangsticket van Tarzan & Jane (12€, inclusief 1 speeljeton) kan je gebruik maken van de binnen- en buitenspeeltuin alsook van het waterspraypark. Jane’s waterpret opent op 30 juni bij de start van de vakantie!