woensdag 4 mei 2022

Vaccinatiecentrum verhuist naar Zolder-Centrum

Net zoals andere vaccinatiecentra gaat ook de locatie in Heusden-Zolder van mei t.e.m. september in waakstand. Voor deze volgende campagne blijft de samenwerking tussen Heusden-Zolder en Lummen bestaan. Buurgemeente Houthalen-Helchteren sluit tijdens deze waakperiode eveneens aan. Het vaccinatiecentrum krijgt om die reden ook een nieuwe naam, nl. Midwest-Limburg. Maar naast een nieuwe naam, is er ook een nieuwe locatie. De beslissing om te verhuizen werd genomen met het oog op een langere vaccinatiecampagne. De verschillende lokale besturen werken momenteel samen om het pand aan Inakker 25 (naast/achter brasserie Portofino), startklaar te krijgen voor woensdag 18 mei. 

Deze nieuwe prikdag luidt ook meteen de start in voor vaccinatiecentrum Midwest-Limburg. Bedoeling is om in de waakperiode driewekelijks een dag te voorzien om prikmomenten in te plannen.
Wie nog geen boostervaccin kreeg of zelfs niet gevaccineerd werd, kan elke maandag- en woensdagvoormiddag (8.30 – 11.30 uur) in het callcenter terecht voor een afspraak. Ook de 5- tot 11-jarigen kunnen er terecht voor hun prik.
Info: Callcenter vaccinatiecentrum – 011 80 80 33