zaterdag 2 april 2022

Uitslag bedrijvenvoetbal zaterdag 02 april KAMPIOEN nog niet gekend!!!

RP Products - Wieze Boy's A = 0 - 0
Deze namiddag was er aan de kanaalweg de Heusdense derby tussen RP Produxts ( Eendracht Ubbersel ) en Wieze Boys A. In een felbevochte wedstrijd gingen de kansen op en neer voor beide ploegen. Maar geen van hen kon de bal tegen de netten werken en daarom gingen ze de rust in met en 0-0 op het scorebord.

Beiden ploegen kwamen fel uit de kleedkamer. Ook deze helft waren er kansen voor beide ploegen. Al was het Wieze Boys die een kwartier voor tijd nog de beste kans had maar het doelhout en de verdediging van RP Products die de bal net voor de lijn kon keren. RP Products moet de laatste 10 min met 10 verder na rood (2x Geel) Helaas kon Wieze Boys hiervan niet profiteren om te scoren en zo eindigde de wedstrijd op een scoreloos 0-0 en is het kampioenschap nog niet beslist  Foto's en verslaggeving met dank aan Frederique Jamart.