dinsdag 26 april 2022

U17 KFC ANADOL KAMPIOEN in de gewestelijk J reeks.

Normaal mocht de U17 Anadol afgelopen zondag hun laatste thuiswedstrijd van het seizoen afwerken tegen  Racing Boxberg. Toch Racing Boxberg gaf forfait afgelopen zondag en hiermee wist de U17 Anadol dat ze KAMPIOEN waren geworden. Natuurlijk deze jongens hadden liever die laatste wedstrijd hun gespeeld voor het KAMPIOEN worden
U7 KFC ANADOL KAMPIOEN  in de  gewestelijk J reeks.
De ploeg bestaande uit
- Enes Oner (keeper)
- Enes korkmas( kapitein)
- Efe sahan
- Mahmut nohut
-Kerem Altun
- Efekan akbaba
-Arda aslan
-Sukru Arslan
-Adam ait chikali
- Rasid aykil
- Mustafa murat
- Emir Yigit
- Baran Gokmen
- Erdem ulgar
- Onur Caglar
- Enes Ileri
- Kazim Kayabal
- Afgevaardigde : Fuat Altun
- Trainer Fabio Occoffer

Alle 9 wedstrijden gewonnen met nog 3wedstrijden te gaan waarvan één wedstrijd opnieuw moest gespeeld worden omdat de scheidsrechter besliste de wedstrijd stil te leggen tijdens te rust bij een stand van 1-0 voor Anadol tegen Halveweg Zonhoven.

Als ik de trainer Fabio vraag welke de moeilijkste wedstrijd was dit seizoen
Dat is ongetwijfeld de in en tegen Racing Boxberg, waar ik een speler in het doel moest zetten omdat mijn keeper corona had en ik 3spelers miste die dag en dan toch nog de wedstrijd heb gewonnen. 

Verder vroeg ik nog aan de trainer Fabio Occoffer hoe hij terecht kwam bij deze U17 KFC Anadol
Ik werd in januari opgebeld toen ik nog actief was in Kvk Beringen, met de vraag of ik de u17 van KFC Anadol zou kunnen trainen, ik had het heel erg naar mijn zin bij Kvk maar tegen KFC Anadol zeg je gewoon geen nee, het was mijn eerste Club als trainer in 2014 en ik wist welk vlees ik er in de kuip had, als je na 9speeldagen al kampioen kunt spelen is dit een droom die uitkomt, de jongens werkte iedere week heel hard en hebben deze verdienste uiteraard ook aan hun te danken! Ik werd de voorbije weken al door verschillende clubs opgebeld maar ik ben vrij zeker dat ik nog een jaartje bij KFC Anadol blijf.
Foto met veel dank aan Erdal Cosar