vrijdag 22 april 2022

Officiële opening van BRASSERIE LAVANDI aan het Marktplein

Vanavond stond de officiële opening van LAVANDI geprogrammeerd aan het Marktplein in Zolder. Het was een komen en gaan van genodigden die eigenaar Tamer Cankurtaranoglu uitnodigde voor deze speciale avond. Heel dit oude badhuis werd gerenoveerd en de website schrijft het volgende

Enkele decennia geleden passeerden dagelijks honderden mijnwerkers langs het voormalige badhuis. Na een zware shift 1000m onder de grond was dit badhuis de plaats waar ze even op adem konden komen. De steenkool werd van hun lichaam afgewassen, frisse nieuwe kleren werden aangetrokken en dan was het tijd om naar de familie te vertrekken.

30 jaar later is het oude badhuis getransformeerd tot een prachtige brasserie, genaamd Lavandi. Hier kan je nog steeds terecht om tot rust te komen en om te genieten van al wat het leven te bieden heeft. De ideale plek voor een gezellig of romantisch dinertje. Gezien de ligging is Lavandi ook dé plaats voor zakelijke etentjes.

De oude mijnsite van Heusden-Zolder kent een volledige heropleving. Het project The Max zal van deze site een nieuwe hotspot maken, en Lavandi is hier een onderdeel van. We willen hier bouwen aan de toekomst, maar niet door het verleden te vergeten. Wij omarmen het verleden en dragen deze trots op onze schouders.
KLIK HIER voor de menukaart te lezen 
KLIK HIER voor de DRANKENKAART te lezen 

Contact via  info@lavandi.world  of tel. 011 26 24 20  gelegen aan het Marktplein 7 bus 2, 3550 Heusden-Zolder
Open van maandag – zondag van  12u00  tot 00u00
Dank aan Frederique Jamart voor deze foto's