zaterdag 9 april 2022

""50 jaar WIEZE BOY'S"" wat een feest


""50 Jaar Wieze Boy's"" werd vandaag gevierd, alle krantenknipsels, flyers en vooral veel oude foto's werden terug bovengehaald op deze feestelijke dag. Je kon ook al de verschillende truien en andere bezichtigen. Prachtig zo een grote verzameling van stukken en foto's om te bezichtigen en herinneringen mee terug naar boven te halen.

Voorzitter Lode Beerten mocht de gasten zoals Gouveneur Jos Lantmeeters alsook burgemeester Mario Borremans ontvangen net als schepen van sport Lode Schops en schepen Nico Geeraerts als andere uitgenodigden. Een receptie die vooraf werd gegaan door enkele toespraken en dan mocht het feest starten met een glas champagne en andere.
Ook tal van oude spelers waren op de afspraak en zij mochten de jonge generatie Wieze Boy's vertellen over hun  hun succesjaren bij de Wieze Boy's. PRACHTIG hoe het feestcomite Wieze Boy's gewerkt heeft om alles zou fijn te plannen. PROFICIAT WIEZE BOY4S hier gaan ze nog lang over praten. Na de receptie stond er dan een wedstrijd op het programma  Wieze Boy's B tegen Wieze Boy's  A  en nadien zal het feestje nog wel enkele uren verder gaan. Met veel dank aan Frederique Jamart voor deze foto's