woensdag 20 april 2022

20ste editie van de Mustang Fever geeft bezoekers de kans om te schitteren!

Ter gelegenheid van de 20ste editie van de Mustang Fever, sloegen The Mustang Garage en ypsilon by Liza Gernaey, 2 bedrijven uit het Limburgse Heusden-Zolder, de handen in elkaar om een uniek concept te ontwikkelen.

Zij brengen samen 4 handgemaakte kettingen op de markt, verkrijgbaar in zilver en goud, om alle Mustang liefhebbers de kans te geven hun favoriete automerk dicht bij hun hart te dragen.

Liza maakt de Mustang geïnspireerde ontwerpen volledig met de hand in het atelier van ypsilon. Deze unieke stukken kunnen vanaf zaterdag 23 en zondag 24 april, tijdens de jubileum editie van de Mustang Fever, bekeken & besteld worden in The Mustang Garage!

Elke bezoeker maakt tijdens deze feesteditie ook kans op een verrassingspakket, door ter plekke een QR-code te scannen. De winnaar van dit pakket, krijgt onder andere de allereerste Mustang geïnspireerde ketting in handen!

Er werden kosten nog moeite gespaard, om de bezoekers van dit internationale event te laten genieten & mee te laten vieren, dat de Mustang Fever 20 kaarsjes mag uitblazen.