zondag 20 maart 2022

SHOWCASE FESTIVAL

25 jaar Motives for Jazz moet gevierd worden. Daarom presenteren we op zondag 3 april ‘22 een showcase festival met 7 acts die meer dan de moeite waard zijn om door te breken.

In september 1997 ging het Limburgse overlegplatform jazz van start. Het netwerk telde toen 8 partners: PCM Casino Beringen, de cultuurcentra van Bilzen, Heusden-Zolder, Maasmechelen & Peer, de jazzclubs The Mood [Hasselt] en Maazz/Sjruur Live [Maaseik]. Niet veel later sloten ook de cultuurcentra van Hasselt, Neerpelt en Sint Truiden aan en werd het netwerk omgedoopt tot Motives for Jazz. Nu, 25 jaren later, is vzw Motives for Jazz een autonome organisatie geworden die jazz in al haar variƫteiten promoot en producties ontwikkelt in de regio Belgisch en Nederlands Limburg. Vertrekpunt zijn de talrijke Limburgse jazztalenten die in diverse [inter]nationale projecten actief zijn.

De locatie is het prachtig industrieel kader van MUZE & ZLDR Luchtfabriek in Heusden-Zolder. Er zullen maximum 200 tickets beschikbaar zijn. Volg de geldende coronamaatregelen via onze website of facebook.


zo 03.04.2022 14:00 > 22:00
compressorenzaal ZLDR Luchtfabriek schouwburg MUZE
TICKETS KLIK HIER
 €20 vvk / €25 kassa
Marktplein 5 ingang via ZLDR Luchtfabriek 3550 Heusden-Zolder