woensdag 16 maart 2022

Ooggetuige - Niet alle dromen zijn bedrog Jimmy Cams

Samenvatting
Een gruwelijke droom rukt Peter uit zijn reeds turbulente leven.
Of was het geen droom?
Iets of iemand is naar hem onderweg. Hij besluit niet af te wachten tot het te laat is. Zijn zoektocht naar de waarheid leidt hem weg van zijn gezin. Hij ontdekt geheimen die hij nooit had durven vermoeden.


Ooggetuige - Niet alle dromen zijn bedrog
Jimmy Cams
Categorie: Thrillers
€ 22,99
Gratis verzending
Levertijd twee tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Over de auteur
Jimmy Cams (1979) woont samen met zijn vrouw Saskia, hun tienerzonen Keanu en Kenzo, en hun hondjes Zara en Jack in Heusden-Zolder. In het dagelijks leven is hij IT-manager. Zijn jongensdroom om in plaats van zelf spannende thrillers te lezen er zelf één te schrijven komt met "Ooggetuige" in vervulling. Hij liet zich inspireren door zijn voorbeelden Dean Koontz, Stephen King en Jeffery Deaver.

Lees hier alvast een stuk uit het boek van Jimmy Cams
Het raam aan de achterkant van de slaapkamer keek uit op de straat. Dezelfde straatlamp scheen binnen. Maar met meer kracht omdat hij zich op gelijke hoogte bevond. Een gordijn hing voor het venster maar hield het licht maar beperkt tegen. Het was intussen beginnen regenen. De druppels op het raam gaven een onheilspellend ritme aan. Het hoofdeinde van een tweepersoonsbed stond tegen de zijkant. Er lag maar één persoon in de schemer. De dekens waren tot over haar hoofd getrokken [hoe wist hij dat het een vrouw was?], zodat enkel haar vorm zichtbaar was. Hij rondde de hoek van het bed en greep de punt van het deken. In één ruk gooide hij het deken van haar af. Een jonge vrouw van begin twintig lag in foetushouding te ronken. Een eenvoudige nachtjapon. Verwarde, lichtbruine haren, verspreid over het kussen. Een onschuldige schone slaapster. In andere omstandigheden had hij ze vast aantrekkelijk gevonden.

Slaapdronken opende ze haar ogen. Toen ze hem naast het bed zag staan, sperde ze hen wijd open in doodsangst. Voor er een schreeuw uit haar keel kon ontsnappen drukte hij zijn handen op haar mond. Een onderdrukte kreun glipte tussen zijn vingers door. Plots klaarwakker weerde ze zich als een duivel in een wijwatervat. Ze greep zijn polsen, trachtte zich los te rukken. In haar paniek had ze meer kracht dan haar frêle figuur deed vermoeden. Hij zette zijn linkerknie op het bed en zwierde zijn rechterbeen over haar heen. Hij kneep haar middel tussen zijn benen en hield haar zonder veel moeite in bedwang. Hij schoof zijn handen van haar mond naar haar keel en kneep haar luchtpijp dicht [en genoot ervan?!]. Haar gesmoorde kreten veranderden in een rochelende doodsreutel. Hij duwde haar verder het kussen in. Al snel nam het gewriemel onder hem af. De kracht verliet haar lichaam. Hij hield zijn grip nog even langer vast, en liet toen los. Haar levenloze ogen staarden hem aan. Hij kuste haar op het voorhoofd en glimlachte. Verder lezen?
Bestel het boek hier!