woensdag 16 maart 2022

Nieuwe titelsponsor voor het FIA ETRC Belgian Truck Grand Prix

Het European Truck Racing Championship, dat jaarlijks plaatsvindt op het circuit van Zolder, zal dit jaar omgedoopt worden tot de "Volumex FIA ETRC Belgian Truck Grand Prix 2022".

Na eerdere succesvolle edities van de Volumex-familiedag schakelt het bedrijf nu een versnelling hoger als hoofdsponsor van het grootste truckevenement in de Lage Landen.

De familie Menten toont na de overname van Truck Center Frederix in Beringen en de opening van een nieuw filiaal in Fléron (Luik) dus de nodige ambitie om verder te groeien.

"Het European Truck Racing Championship op Circuit Zolder was voor onze medewerkers en klanten de afgelopen jaren telkens een fijn moment onder vrienden, collega’s of familie", verklaart Martijn Menten. "Als één van de grootste leasepartners van het land wilden we de kans om de Belgische manche van het ETRC mee te organiseren niet laten liggen. Er is bovendien geen betere manier om het grote publiek te tonen hoe vergroeid we zijn met de wereld van Trucks & Transport.”

Tijdens de Belgian Truck Grand Prix daalt het kruim van de Europese trucks en hun coureurs af naar Circuit Zolder in hun strijd om de titel. Vier races, plus twee kwalificatierondes, bieden twee dagen lang spektakel voor de hele familie.

“Circuit Zolder is zeer verheugd met het nieuwe partnership dat we met Volumex hebben bekomen. Volumex is voor Circuit Zolder de ideale partner om het truck-event nog meer bekendheid te geven in de leasing- en transportsector in België en ver daar buiten. Hierdoor bereiken we een nog grotere naamsbekendheid voor de Volumex FIA ETRC Belgian Truck Grand Prix dat op 10 en 11 september 2022 plaatsvindt op Circuit Zolder” aldus Harry Steegmans, algemeen directeur Circuit Zolder

De klanten en partners van Volumex kunnen zich dus samen met de talrijke bezoekers opnieuw verlekkeren aan brandend rubber en loeiende motoren, maar ook aan lekker eten, een frisse pint en de nodige randanimatie op de Volumex stand.