zaterdag 19 maart 2022

En wat nu met #24 seizoen 2022??

In 2019 maakte onze Zolderaar nog aanspraak tot ‘sportman van het jaar’ in zijn gemeente Heusden-Zolder. Na zijn vader, en broer in het basketgebeuren, was het voor Tony Sempels een doelstelling om 3 generaties ‘sportmannen’ op het plaatselijk schavot te krijgen. En toen kwam Corona!

Publiek werd geweigerd op Raceway Venray en alle andere circuits, wereldwijd. Daar wou Tony niet aan deelnemen. Het risico lopen, om zijn mooie V8 machine kapot te rijden, nam hij niet. Zonder publiek. 2020 en 2021, waren dan ook een teleurstellende LMV8 jaren. Voor publiek en teams. Tony kwam zijn afspraken wel na, aan de mens die hem die mogelijkheid gaf, en reed elke Euro-cup wedstrijd. De titel ; ‘snelste fotograaf’ in Europa, kreeg hij al bij zijn Rookie-test. En de propaganda die erbij hoorde, werd beloond met meerdere vriendschappen. Op en naast de baan, uit alle continenten.

Door privé gronden, wordt 2022 zijn laatste seizoen als #24 LMV8 piloot. Met als doelstelling Pinkstermaandag én de laatste Eurocup op Raceway Venray. Voor de rest, gaat hij zijn trouwe sponsors bedanken met een bezoekje voor hun eigen deur… ‘#24ON TOUR- FINAL TIME’.

Jouw laatste kans om als Heusden-Zolderaar, eens een stapje te nemen in een V8 Ascar monster. Dus bezoek onze #24 gerust bij Zolder kermis ( Frituur Las frietas , in Mei + Broodjeszaak ’t Bruuke, september) en Heusden kermis ( Het Gezellehuis). Randanimatie is voorzien!

Mustang Fever is een MUST!!! Het paradijs voor V8 liefhebbers wat dit jaar ook weer mag doorgaan.

Zijn Chevy SS V8 gaat ‘ een vreemde eend in de bijt’ zijn… Maar bezienswaardig. Voor hem echt in actie te zien, noteer Pinkstermaandag en 25 September. Als Heusden-Zolderaar, je laatste kans om deze machine in minder dan 20 seconden een halve mijl zien af te leggen op Raceway Venray ! Dé F1 van het autospeedway gebeuren met een Zolderaar aan het stuur… #24 Tony Sempels