donderdag 17 maart 2022

BROEDERLIJK DELEN 2022 Parochie Eversel lanceert actie met paasklokjes!!

 Wij mensen zijn eigenlijk geboren delers. We delen veel meer dan we denken. We delen dromen, een glimlach, de toekomst. We delen tranen van geluk, ook van tegenslag als het eens minder goed gaat.

Delen en herverdelen is voor Broederlijk Delen hét antwoord op de uitdagingen van ons samen-leven. Van klimaatverandering over sociale ongelijkheid tot gebrek aan zingeving. Laat ons werk maken van een duurzame wereld zonder ongelijkheid. Door samen te werken, overal ter wereld, is dat perfect mogelijk. Want wist je dat als 25 % van de mensen ervoor kiest om te delen en te herverdelen, dat genoeg is om het 100 % anders te doen?

Ook jij kan die verandering mee in gang zetten!!
Broederlijk Delen doen we met paasklokjes!
Delen kan heel eenvoudig. Steun Broederlijk Delen door narcissen te bestellen. Stort voor 15 maart vijf Euro voor elk potje narcissen dat je wil bestellen op de rekening van parochie Eversel: IBAN nummer BE41 7351 1716 8510 met in de mededeling je naam en ‘Broederlijk Delen’.

Op zondag 27 maart kan je de bloemen die je zo besteld hebt afhalen in de St.-Jacobuskerk te Eversel tussen 11u een 16 uur, en daarbij aansluiten bij een koffiestop. Delen doet goed!

St.-Jacobuskerk open op zondag
Tijdens de veertigdagentijd zal de kerk in Eversel op zondag open zijn van 9u tot 17u: om te bidden, even tot rust te komen… Stemmige muziek, sprekende teksten in een mooie presentatie nemen je mee op weg naar Pasen. Gaandeweg wordt zo de veertigdagentijd beslist anders. Ga je mee op weg naar Pasen? Sint-Jacobus parochie Eversel