zondag 13 maart 2022

Bekendmaking nieuwe website van en over Viversel

Viversel, het oudste dorp van Heusden-Zolder, heeft sinds kort haar eigen volwaardige website: www.viversel.com

Het portaal richt zich tot bewoners, bezoekers, nieuwkomers en toevallige voorbijgangers die op zoek gaan naar informatie over dit dorp met een rijk en bewogen verleden.

Bezieler van deze prachtige site is Ronny Swinnen die veel van zijn vrije tijd heeft benut om met de hulp van vele anderen informatie en fotomateriaal te verzamelen over zijn dorp.

Ronny: “Ik wilde een website maken die meer is dan enkel wat foto’s en praktische informatie over en voor ons dorp. Ik hecht heel veel belang aan historische informatie en erfgoed en ik wil ook dat de website dit uitstraalt.”

De website is opgedeeld in verschillende rubrieken zoals: “Vierselse plekjes”, “Ontspanning”, “Verenigingen”, “Sport en spel” en “Info”.

“De website zal op regelmatige basis up-to-date worden gehouden en zal alleszins niet statisch zijn. Viversel is een dorp met veel verhalen en gezichten, met deze website wil ik aan mijn dorp en zijn bewoners een virtuele plaats geven waar verleden en heden bewaard worden voor de toekomst. Mijn voornaamste beweegreden om mij achter deze website te zetten is mijn fierheid om in Viversel te zijn opgegroeid en er te wonen”, aldus Ronny.
Zeker het bezoeken waard dus: www.viversel.com