maandag 7 februari 2022

Receptie Heusdense Handelaars Dorp.


Na een jaar onderbreking hebben de Heusdense Handelaars Dorp eindelijk nog eens een receptie kunnen organiseren. Plaats van de afspraak was een tent aan de tennis en padelvelden Olympia. Om 20 uur heette Andy Vanhoudt voorzitter van de HHD iedereen welkom. Hij had over een moeilijk jaar en dit door corona. Sommige handelaars kregen zware klappen terwijl er in een andere sector nauwelijks voelbaar was. Toch hebben ze in deze moeilijke periode doorgezet. Zelf heb ik kunnen ervaren hoe creatief sommige handelaars zijn geweest. 

Ook een dikke proficiat voor het blijven investeren in onze handelskern. Over 2021 kan ik kort zijn, Traditioneel hebben hebben we weer onze paas-eindejaarsactie gehad, maar andere evenementen konden spijtig genoeg niet doorgaan. last-minute hebben we toch een evenement kunnen organiseren namelijk onze kerstdrink op het Willibrordusplein met dank aan de burgemeester Mario Borremans om dit te mogen organiseren. In 2022 zal zo wie zo de paas en de eindejaarsactie plaatsvinden. 

Op zaterdag 25 Juni zal Heusden Bolt plaatsvinden. De activiteiten voor deze dag zijn we nog volop aan het invullen. S'avonds zal Laura Lynn de spit afbijten gevolgd door een optreden van Sam Goris. De avond wordt afgesloten met de coverband Boulevard Vinyl. De voorzitter bedankte ook Greta Feyen voor haar tomeloze inzet, zonder haar stonden we hier vanavond niet. Na de uiteenzetting van de voorzitter mocht ook Isabelle Thielemans schepen van middenstand haar woordje van dank uitspreken aan het adres van de Handelaars Heusden Dorp. Daarna werd het glas geheven op een hopelijk nieuwe start en dat corona snel voorbij is.Met veel dank aan Joseph Bams voor de verslaggeving en de foto's