maandag 7 februari 2022

Boosterprik jongeren gaat van start

Ook vaccinatiecentrum TheMax brengt alles in gereedheid voor de boosterprik voor 12- t.e.m. 17-jarigen. Jongeren uit Heusden-Zolder en Lummen krijgen echter geen persoonlijke uitnodiging, maar maken zelf een afspraak via het callcenter. Onze medewerkers helpen ze graag verder via 011 80 80 33 en tijdens de kantooruren.

We voorzien prikmomenten op:
• Dinsdag 8 februari tussen 13 en 20 uur
• Donderdag 10 februari tussen 16 en 20 uur
• Dinsdag 15 februari tussen 13 en 20 uur

Lukt het niet om een afspraak in te boeken, dan voorzien we voor de jongeren op donderdag 10 februari een open prikdag. Let wel op: jongeren met een afspraak krijgen die dag voorrang.

Voor je vaccinatie moet je een ‘Informed Consent’-document voorleggen. Dit document moet door minstens één van de ouders of voogd(en) ondertekend worden. De boosterprik wordt pas gegeven vanaf 2 maanden na een prik met het Janssen-vaccin of 4 maanden na de tweede dosis AstraZeneca, Pfizer- of Moderna-vaccin. Omdat deze intervallen van belang zijn, voeren onze medewerkers in het vaccinatiecentrum een extra controle.

Wie nog met vragen zit, kan altijd terecht in het callcenter of via www.laatjevaccineren.be Info: Callcenter vaccinatiecentrum – 011 80 80 33