woensdag 19 januari 2022

""WEGGEEFACTIE"" KIJK en maak een afspraak via mail?

De WEGGEEFACTIE""  aan het Kasteeltje Terlaemen is dan toch uitgesteld naar een latere datum en plaats. Zoals jullie al hoorde is Kasteel van de Familie Bellefroid verkocht en de directe  familie en andere familieleden kwamen nog eens samen in het kasteel om alles te verdelen en iedereen mocht meenemen wat zij wilden hebben.
Toch was er zoveel aanwezig in het kasteel dat er nog veel is blijven staan van meubels tot schilderijen en siervoorwerpen. Evrard De Villenfagne werd aangesproken en onder de arm genomen om al deze overgebleven voorwerpen  weg te doen. Dus wilde hij een ""WEGGEEFACTIE"" ondernemen dit aankomende weekend. Iedereen mocht 1stuk meenemen ....
Toch  met de werken aan de Terlaemenlaan, weinig parkeergelegenheden en mogelijk een stormloop voor de mooiste zaken te kunnen bemachtigen heeft de politie laten weten dat dit niet kan doorgaan. Zo kan  men een nieuwe datum hiervoor prikken met goede voorstellen en afspraken.
UPDATE van 16u30 : 
We mochten zojuist  een gesprek hebben met Evrard De Villenfagne  over de ""WEGGEEFACTIE"".
Hij vertelde me dat aankomende weekend toch de  WEGGEEFACTIE zal doorgaan  zaterdag en zondag tussen 13 en 17 uur maar alleen op afspraak.
Dus via dit emailadres "" evrard@haveso.be   ""kan je een afspraak maken met Evrard voor de WEGGEEFACTIE.