zaterdag 29 januari 2022

Scouts & Gidsen De Perenboom organiseren een AFHAALDAG


De Scouts en Gidsen De Perenboom uit Hal laten weten dat er op dit moment alleen AFHAAL mogelijk is. Zo hebben we jammer genoeg te horen gekregen dat onze eetdag toch niet onder de maatregelen van de horeca valt, hierdoor kan de eetdag niet fysiek doorgaan Gelukkig hebben wij een oplossing voorzien zodat jullie toch kunnen genieten van ons heerlijk eten. We schakelen namelijk over naar afhaal. Helaas zullen we de optie mosselen niet kunnen aanbieden gezien dit niet haalbaar is.

Wat bieden we aan?
-Wij bieden jullie versgemaakt stoofvlees, balletjes in tomatensaus, veggieburger (2st/pers) en hamburger (2st/pers) aan, telkens met frietjes en koude groentjes inbegrepen.
-Stoofvlees en balletjes in tomatensaus moeten enkel opgewarmd worden. Veggieburger en hamburger moeten nog gebakken worden. Wat betreft de frieten: we gaan ons best doen om frieten aan te kopen die zowel in de friteuse als oven kunnen.

Hoe bestel ik?
-Gezien de kaarten al gedrukt en verdeeld zijn, gaan we deze behouden. OPGELET de optie voor mosselen valt weg dus deze doorstreep je best, op die manier kunnen er geen misverstanden ontstaan. Ook vragen we jullie om het bolletje te kleuren wanneer je wilt komen afhalen (middag of avond).
-Onderaan in de mail bevindt zich een voorbeeld kaart.
-We geven jullie een week extra om de kaarten binnen te brengen. Dit omdat we weten dat het niet evident is om reeds verkochte kaarten opnieuw in orde te brengen. We verwachten dus dat zondag 23 januari alle kaarten binnen zijn. Deze kunnen voor of na de scouts aan de leiding worden afgegeven.
Hoe haal ik af?
-OPGELET de afhaal gaat niet door op de oorspronkelijke locatie maar gewoon aan onze eigen lokalen, Oude Baan 49/51 HZ. We zullen er voor zorgen dat er vlot in- en uitgereden kan worden.
-Best voorzie je een winkeltas waar je ons ingepakt eten mee kan vervoeren.

AFHAAL aan de Scouts Lokalen OUDE BAAN 49/51 te Hal