zondag 16 januari 2022

OPEN CALL UITGESTALD-1 Uitstalling zet Limburgse kunstenaars in de kijker

Uitstalling Gallery in Genk lanceert in april 2022 UITGESTALD-1, een nieuw kunstenaarsboek in gelimiteerde oplage met bijhorende tentoonstelling. De galerij wil hiermee de huidige en toekomstige kunstenaarsgeneratie van Limburg in de verf zetten. Hiervoor kijkt de galerij ook naar jou. Limburgs talent krijgt tot 21 januari 2022 de kans om een voorstel in te dienen.

Nadien maakt een professionele jury een selectie van maximaal 20 kunstenaars. Het resultaat wordt geen klassiek gecureerde tentoonstelling, maar een uniek vormgegeven kunstenaarsboek dat de diversiteit van Limburg als groeiende kunst-hub wil weerspiegelen.

UITGESTALD-1 zal verschijnen in een gelimiteerde oplage van 101 exemplaren. Kunstenaar Koen Vanmechelen is de peter van deze eerste editie van UITGESTALD.
Ben jij een kunstenaar [jong, oud, student, gevestigd, amateur of professioneel] en heb je een aantoonbare band met Limburg?
Stuur dan vóór 21 januari 2022 jouw voorstel met duidelijke vermelding 'Open Call' naar info@kunstzetter.be. Voor meer info kun je terecht op www.uitstalling.com.
 Foto © Pieter Simons / Koen Vanmechelen