maandag 20 december 2021

Welke straat wordt Fonkelstraat 2021?

Met onze nieuwe actie ‘Heusden-Zolder Fonkelt’ daagden we onze inwoners uit om hun straat of buurt zo sfeervol mogelijk in te kleden en mee te dingen naar de felbegeerde titel ‘Fonkelstraat van het jaar’. Deze straten zijn kandidaat voor de titel: Aanhofstraat, Barrierstraat, Butastraat, Grootveldstraat, Kanunnik Davidlaan, Savoerenweg, Schootstraat, Vagevuurpad, Vlierhof, Vroenweg, Vrunstraat en de Vunderstraat. Een kritische maar eerlijke jury bezoekt tussen 20 & 30 december alle deelnemende straten en velt op 6 januari haar oordeel.

Wie zijn/haar buren niet kon overtuigen om mee te doen, kreeg ook de mogelijkheid om deel te nemen. Het volledige overzicht en het online stemformulier kan je terugvinden op www.heusden-zolder.be. Stemmen kan t.e.m. 30 december. Trek er tijdens de kerstvakantie op uit door de straten van Heusden-Zolder en kies jouw winnaar.

De winnende straat of buurt gaat, naast de titel aan de haal met een geschenkkaart van €500. Perfect om later te gebruiken op een gezellig buurtfeest, om de overwinning te vieren. Individuele inschrijvingen maken kans op een geschenkbon van maar liefst €100. Daarnaast krijgen alle deelnemende huizen in 2022 nog een leuke attentie. Info: www.heusden-zolder.be