zondag 5 december 2021

Hebad 1G & 2g kennen hun tegenstanders in de halve finale van de Nationale badmintoncompetitie

Zaterdag was het alle hens aan dek voor laatste wedstrijden in de voorrondes van het Nationale badminton Hebad dat beide ploegen al zeker wist van de play-ofs deed twee keer een goede zaak Hebad 2G won met 3-5 tegen Dijlevallei 1G en plaatst zich hierdoor als tweede in de kwalificatie ronde. We ontlopen zo Verviers 1G in de halve finale op 19/02/22. Onze tegenstander is opnieuw Dijlevallei 1G, dat bepaalde de loting onmiddellijk na de laatste wedstrijd De finale is dus opnieuw mogelijk
In de namiddagsessie wist ook Hebad 1G zich als tweede te plaatsen Het won met 5-3 tegen Pluimplukkers 1G, met dank aan superinvaller Pol Biesmans Zo weet ook Hebad 1G de favoriet op de titel W&L 1G te ontlopen in de halve finale Ze mogen aantreden tegen Lokerse 1G

Het is wachten tot half februari om te weten of beide teams kunnen doorstoten naar de finale Voor Hebad 1G zou dat de eerste keer zijn. Met dank aan Chris Linders