dinsdag 28 december 2021

""FONKELT UW STRAAT ""!

En je kan natuurlijk ook individueel deelnemen aan ""Fonkelt uw Straat "" en KLIK HIER dan kan je ook mee stemmen naar de mooiste woning die fonkelt ergens in een straat in Heusden-Zolder. Neem nu deze woning die fonkelt in de Halstraat.

Ook jij kan jureren! Wie zijn/haar buren niet kon overtuigen om mee te doen, kreeg de mogelijkheid om op z'n eentje deel te nemen. Het volledige overzicht van deze individuele deelnemers vind je op het online stemformulier. Trek er tijdens de kerstvakantie op uit door de straten van Heusden-Zolder en kies jouw winnaar (1 stem per emailadres). Stemmen kan t.e.m. 30 december. (foto's geven geen volledig overzicht - louter ter illustratie)


De winnende straat of buurt gaat, naast de titel aan de haal met een geschenkkaart van €500. Perfect om later te gebruiken op een gezellig buurtfeest, om de overwinning te vieren. Individuele inschrijvingen maken kans op een geschenkbon van maar liefst €100. Daarnaast krijgen alle deelnemende huizen in 2022 nog een leuke attentie. Met dank aan www.heusden-Zolder.be