maandag 22 november 2021

Start VOORLEESWEEK in de BIB Heusden-Zolder

Vandaag begon in de Bib in Heusden - centrum de voorleesweek (20 tot 28 nov). Maandag, Dinsdag en Donderdag telkens om 15u45 en om 16u15 kunnen de kinderen in het vertelbos komen luisteren naar verhaaltjes die worden voorgelezen. 

Na het voorlees half uurtje krijgen een kinderen een klein aandenken en mogen ze in het vertelbos een boek uitkiezen, Elk boek zit ingepakt en dus weten de kinderen niet welk boek ze hebben. (Er zijn 3 verschillende categorie├źn van boeken elk aangegeven met een gekleurde sticker). De kinderen kunnen dit boek uitlenen van de Bib maar ze mogen het boek pas uitpakken als ze thuis zijn. 

Op woensdag 24 nov is het  BIB-Dag en staat deze keer helemaal in het teken van de week van, de smaak. Dit voor kinderen van de laatste kleuterklas en het eerste leerjaar – inschrijven via bibliotheek.reservaties@heusden-zolder.be , zaterdag is verhalendag . 
Vanaf zaterdag 27 november lezen onze voorleesvrijwilligers weer elke zaterdag leuke verhaaltjes voor aan alle aanwezige kinderen in de bib. Jij komt toch ook? Telkens tussen 9u30 en 12u00 – zonder inschrijving. Met dank aan Frederique Jamart voor verslaggeving en foto's