maandag 29 november 2021

"" 100 jaar KVLV Eversel """ ‘Met 175 vrouwen aan tafel ‘ 17 september 2014


Ter gelegenheid van 175 jaar parochie ging KVLV de uitdaging aan om met 175 vrouwen aan tafel te gaan. Het werd een reuze vrouwenfeest. Er kwamen maar liefst 183 vrouwen met KVLV aan tafel. Op voorhand werden wel 200 prachtige bloemstukken gemaakt voor de tombola en om de zaal te versieren.

Het was een fantastische avond in een fris ogende zaal. Na het welkomstwoordje van voorzitster Gerda Beutels en de mooie bezinning ‘Gom eens wat drukte uit je agenda’, verzorgd door pastoraal verantwoordelijke Godelieve Swinnen, werden alle vrouwen getrakteerd op een rijkelijk koud buffet. Onze eigen toneelgroep verraste iedereen met een mooi toneelstuk uit verschillende bedrijven, geschreven en geregisseerd door Jeannine Gilis.

De zelfgemaakte decors uitgewerkt tot in het kleinste detail, de prachtige ‘historische’ kostuums, de playbacks,… Gewoonweg ‘WAUW’! Na afloop kreeg iedereen nog een goed gevulde ‘goodiebag’ mee naar huis. We houden aan die avond vele goede herinneringen over en ook enkele nieuwe leden. Een uitdaging om nooit te vergeten! Als dromen werkelijkheid worden

Het boek ""100 jaar KVLV Eversel "" is nog steeds verkrijgbaar.in  A4 formaat
Hiervoor neem je best contact op met de volgende personen
gerdabeutels@hotmail.com   of via  FB Gerda Beutels
godelieve.swinnen27@telenet.be  of via FB Godelieve Swinnen