vrijdag 29 oktober 2021

Nieuw vaccinatiecentrum voor Heusden-Zolder en Lummen

Heusden-Zolder en Lummen slaan voor de volgende vaccinatiecampagne opnieuw de handen in elkaar en starten op 15 november met de verdeling van het boostervaccin voor alle 65-plussers. Het vaccinatiecentrum verhuist van WATT 17 naar het voormalige gebouw van Centrum Duurzaam Bouwen, ondertussen gekend als TheMax.

Het nieuwe vaccinatiecentrum ligt dus nog steeds op het mijnterrein van Heusden-Zolder en dat is een groot voordeel. De mijnsite is ondertussen gekend door inwoners van beide gemeenten, parkeergelegenheid en bereikbaarheid zijn er optimaal. Bovendien is TheMax beschikbaar voor een mogelijke langere periode. Op die manier kan het vaccinatiecentrum snel schakelen en makkelijk inspelen op mogelijke uitbreiding van prikmomenten.

De eerste uitnodigingen voor 65-plusers zijn ondertussen de deur uit. Tijdens deze nieuwe campagne krijgen 12-jarigen en vaccin-twijfelaars ook de kans voor een eerste of tweede prik. Het callcenter is vanaf woensdag 3 november terug bereikbaar om iedereen met vragen vlot verder te helpen. Beide besturen rekening opnieuw op de verantwoordelijkheid van hun inwoners en streven naar een maximale vaccinatiegraad. Allemaal samen tegen corona! Info: Callcenter vaccinatiecentrum – 011 80 80 33