woensdag 20 oktober 2021

Dag van de Jeugdbeweging

De hoogdag voor het Vlaamse jeugdwerk staat gepland op vrijdag 22 oktober. Naar jaarlijkse gewoonte trekt iedereen massaal in jeugdbewegingshemden, -t-shirts en -sjaaltjes naar school of het werk voor de Dag van de Jeugdbeweging. Elke week staan meer dan 250 enthousiaste leiders en leidsters in Heusden-Zolder paraat om elk weekend te ravotten, te knutselen … kortom om leuke en onvergetelijke momenten te beleven. Daarvoor een welgemeende dankjewel!

Team jeugd zet deze dag extra in de verf en trakteert alle leerlingen en leerkrachten van het Sint-Franciscuscollege, die in jeugdbewegingskledij naar school komen, op een lekkere hamburger tijdens de middagpauze. Bovendien staat er tussen 11 en 14 uur een toffe photobooth om je mooiste glimlach vast te leggen. Het feest gaat ’s avonds verder in de Muziek-o-Droom in Hasselt waar alle Limburgse leiders en leidsters samenkomen voor een tof covid-safe slotfeest. Leiding van Heusden-Zolder kan zoals steeds rekenen op gratis busvervoer, van en naar Hasselt.

AAP & NEL steken ook een tandje bij en verdelen die dag via alle lagere scholen toffe sleutelhangers. De leerlingen van Beekbeemden krijgen onze vedetten zelfs echt over de vloer. AAP & NEL moedigen iedereen aan om zoveel mogelijk te spelen. Een jeugdbeweging in je buurt is dan zeker en vast een meerwaarde. Onze kleren liggen al klaar! Info: Team Jeugd – 011 80 80 80
Foto Frederique Jamart