donderdag 21 oktober 2021

Boost Producties - 'Interesting mistakes' - wonderbaarlijk circustheater vanaf 10 jaar

23 oktober in cc Muze
In een berg van palen zoeken twee mensen naar houvast. Ze bouwen aan constructies in een uitdagend en grensverleggend spel. Allebei willen ze de hoogte in en dromen ze ervan om te vliegen. In een wirwar van touwen en bamboe creëren ze een uitnodigende en prikkelende wereld.

‘Interesting mistakes’ is een wonderbaarlijke acrobatische voorstelling. Het is het eerste deel van een drieluik dat BOOST de komende jaren gaat presenteren rond het thema ‘uitsluiting en individualiteit versus collectiviteit’. De voorstellingen van Boost zijn altijd zeer beeldend en vol acrobatie. Het speelvlak is dit keer een raster van bamboe en losse palen. Met een speciale knooptechniek maken virtuozen Carina Klingsell & Richandell Martis horizontale verbindingen en zorgen ze voor een adembenemend spektakel!

BOOST is opgericht in Amsterdam door theatermaakster Lennie Visser en maakt eigenzinnig circustheater in combinatie met andere kunst-disciplines en is hierdoor één van de pioniers van het moderne circustheater.

www.boostproducties.nl
Prijs: 20 euro Voorverkoop: 17 euro www.muze.be/2021-10-23.html
cultuurcentrum MUZE Marktplein 3 tussen 20:15-21:45