woensdag 22 september 2021

Terug MijnMarkt in 2022

Goed nieuws voor marktliefhebbers, want op woensdag 9 maart 2022 kan je na lang wachten terug terecht op onze tweewekelijkse markt. Het lokaal bestuur en onze marktcommissie kozen onlangs bewust voor een heropening in maart. Met deze beslissing laten we de winterperiode achter ons en gaan we voluit voor een eerste editie in de beste omstandigheden.

We pakken de heropening groots aan met een nieuwe indeling én een nieuwe naam. In de schaduw van onze schachtbok ligt MijnMarkt, de grootste multiculturele markt van Limburg. Het exotische aanbod, ouderwetse gezelligheid en scherpe prijzen … op MijnMarkt halen fervente shoppers of dagjestoeristen hun hart op. De unieke historische locatie geeft onze bezoekers net dat ietsje meer en brengt een verhaal van vroeger en nu.

Met MijnMarkt zetten we het Marktplein terug centraal. Dankzij een aangepast grondplan, centraliseren we alles op een veilige en mooie manier op één locatie. Even op adem komen kan voortaan ook op het prachtige terras van het nieuwe MuzeCafé. Maar MijnMarkt is natuurlijk meer dan dat. Op geregelde basis kan je er terecht voor leuke acties en tof entertainment. Op 9 maart starten we alvast sterk met een hippe, herbruikbare winkeltas voor de eerste 1000 bezoekers. Daarnaast hebben we nog enkele verrassingen in petto!

Je bent elke 2de en 4de woensdag van de maand welkom op het Marktplein, telkens tussen 12 en 17 uur. MijnMarkt is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of je parkeert er je auto of fiets zonder probleem. Parkeren is bovendien gratis op de Brancardiersparking, het Schachtplein en de Koolmijnlaan. De ingang van MijnMarkt vind je aan ZLDR Luchtfabriek, daarna volg je gewoon onze signalisatie. Tot op MijnMarkt!
 Info: Team Welzijn | Economie – 011 80 80 80