vrijdag 17 september 2021

Team Werkplaats zet haar deuren open

Team Werkplaats zet haar deuren open Elke eerste zondag van oktober openen sinds 1991 honderden bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren de deuren voor het grote publiek. Met honderdduizenden bezoekers is het event telkens weer een schot in de roos. Op zondag 3 oktober vindt Voka Open Bedrijvendag voor de 31e keer plaats en dit jaar is ook lokaal bestuur Heusden-Zolder van de partij.

Onze collega’s van Team Werkplaats zetten van 10 tot 17 uur hun poort in de Kapelstraat wagenwijd open voor het grote publiek. Heb je al ooit een klepelmaaier of een kolkenzuiger van dichtbij gezien? Hoeveel zout zit er nu precies in een strooiwagen? En wat doet een rattenvanger eigenlijk? Dat en nog veel meer kom je te weten tijdens de Voka Open Bedrijvendag van onze Werkplaats.

“Met onze deelname aan deze Open Bedrijvendag willen we onze inwoners mee achter de schermen nemen van de werking van hun lokaal bestuur. We maken tegelijk van de gelegenheid gebruik om aan te tonen dat we een interessante potentiële werkgever zijn”, vertelt algemeen directeur Rony Herlitska. “Onze collega’s van Team Werkplaats zijn het meest zichtbaar en aanwezig in het straatbeeld, dus hen in de kijker zetten leek ons zeker gepast”.

Naast een rondleiding doorheen de gebouwen en garages zijn er ook leuke workshops voor de kinderen en mag je zelfs eens achter het stuur zitten van een strooiwagen of zitmaaier voor een toffe selfie. “Ouders kunnen bovendien even uitblazen in ons pop-up café, terwijl de kinderen zich amuseren in het springkasteel”, aldus Sien van Team Werkplaats. “Daarnaast is er een leuke verrassing voor elk kind!”.

Inschrijven voor de Voka Open Bedrijvendag kan via www.heusden-zolder.be. Bezoekers betalen 2 euro (uitgezonderd kinderen), maar krijgen daarvoor een consumptie in ons pop-up café. Zet zondag 3 oktober zeker in je agenda en breng onze collega’s een bezoekje!
Info: www.heusden-zolder.be  en dank aan Dieuwke Eerdekens voor de foto