zaterdag 7 augustus 2021

Scouts en Gidsen Sint-Bavo Eversel als allerlaatste uit onze gemeente op kampScouts en Gidsen Sint-Bavo Eversel zijn als laatste uit onze gemeente vertrokken op kamp naar Bekkevoort. Dit scoutskamp begint voor de leiding op 03 augustus en zij zullen het kamp inrichten en installeren. Dan de Givers en Jogi’s komen aan op donderdag 5/08 zij vertrokken in Eversel met de fiets en maakte er zo een fijne eerste dag van. De Kawellen komen vrijdag 08 augustus toe in Bekkevoort en tot slot onze jongste leden komen aan op 08 augustus. Zij gaan met de bus en blijven tot vrijdag 13 augustus.

Het kamp in Bekkevoort zal beƫindigd worden op maandag 16 augustus, de twee oudste takken helpen eerst mee het kamp op te ruimen en vertrekken zondag 15 augustus met de fiets terug richting Eversel.
Het scoutskamp in Bekkevoort telt 129 leden en  nog eens 21 leiding en 9 cookies (kookouders) en 2 materiaalmeesters. Wij gaan op kamp net zoals vorig jaar met bubbels werken, dit jaar zullen er 2 bubbels zijn.bij Scouts en Gidsen Sint-Bavo Eversel.