zaterdag 14 augustus 2021

AMERICAN HAMBURGER FESTIVAL (IRENE BAKT) op 14 augustus

Maar op zaterdag 14 augustus staat er iets leuks op het programma in Viversel
Dan komt Irene nog eens haar wereldberoemde Amerikaan voor ons bakken aan BUURTHUIS DE VAL dit tussen 15u00 & 19u00. Enkele jaren geleden heeft ze dan nog eens gedaan, en dat was een enorm succes. Nu maar duimen dat deze openlucht activiteit niet in het water valt, en het opnieuw een schot in de roos mag worden.
Met veel dank aan Ronny Swinnen voor de verslaggeving en de foto's
BUURTHUIS DE VAL Kerkstraat 106 te Viversel

De 10-jarige Estelle wilde sinds ze in haar omgeving in aanraking kwam met kanker op haar eigen manier geld inzamelen voor Kom op tegen Kanker.

Toen ze hoorde over het Amerikaanse Hamburgerfestival in Viversel, zag ze haar kans schoon. Bij Amerikaanse hamburgers horen immers Amerikaanse brownies en die kan ze als de beste bakken!

Wil ook jij je steentje bijdragen? Een klein gebaar maakt een groot verschil: bestel alvast jouw brownie(s) via estelle.quintens@sintjanberchmansviversel.be ! Je kan deze dan komen afhalen op De Val (Kerkstraat 106, Heusden-Zolder) op zaterdag 14 augustus tussen 15 en 19u. Dankzij sponsoring van vrienden en familie gaat de volledige opbrengst naar Kom op tegen Kanker.