zaterdag 16 juli 2022

Dit is Heusden-Zolder => Villa Zwart Goud

 

Wat ooit de villa van de voormalige directeur-generaal van Kempische Steenkoolmijnen was, is nu Villa Zwart Goud. Deze prachtige villa in art-decostijl dateert van 1924 en is helemaal in zijn originele glorie hersteld. Ze telt tien verschillende kamers – zoals de speakeasy kamer, de burobar, het salon en de wijnkluis – die zich perfect lenen voor feesten, vergaderingen, diners en teambuildingactiviteiten.

Naast het fantastische kader heeft Villa Zwart Goud nog een andere belangrijke troef: de villa en het omringende park staan namelijk steeds exclusief voor jouw groep ter beschikking.

“De woning werd gebouwd in 1924 en bestaat uit 4 verdiepingen van in totaal 600 m² oppervlakte met daarbij een grote tuin van 80 are,” zegt Tom De Weyer. “Op bovenste verdiepingen richten we kantoren in, zowel voor eigen gebruik als om te verhuren aan een externe partner. We zoeken hiervoor nog ge├»nteresseerde bedrijven voor zo’n 300 m² kantoor- of atelierruimte. Het gelijkvloers en de kelder geven invulling aan ons nieuwe event- en cateringconcept Villa Zwart Goud, een besloten huiskamerrestaurant voor particulieren en bedrijven.”

Huiskamer
Met dit nieuwe huiskamerconcept gaat Taste Catering in op de vraag van klanten naar kleinere high-end eventlocaties. “We beschikken nu over een park waarin mensen tot rust kunnen komen tijdens vergaderingen maar tegelijk ook hun ceremonie in het groen bij trouwfeesten kunnen houden,” aldus de zaakvoerder. “Ook het gebouw met zijn eigenzinnige art deco uitstraling past in onze visie. De ligging op wandelafstand van de feest- en vergaderzalen Watt17 en De Centrale en van het cultuurcentrum ZDLR Luchtfabriek is ideaal en vormt een mooi verlengde van onze activiteiten op het mijnterrein.”

mail hello@witti.be
phone +32 476 01 68 86 (bereikbaar tussen 9u en 18u) 
location_on Neerjouten 11, 3550 Heusden-Zolder
Website KLIK HIER  voor de luxe ontbijten
KLIK HIER voor party's
KLIK HIER voor meetings
KLIK HIER voorTeam Building