woensdag 10 februari 2021

10 jaar vernieuwde Baracca met nieuwe veranda-zomerterras.


Zoals u wellicht reeds opgemerkt zal hebben, is onze veranda, tevens overdekt terras, zo goed als klaar. Op dit ogenblik moeten enkel de palen en een gedeelte boven de inkom bekleed worden en moet er ook nog een lekje verf gezet worden. We zijn als bestuur heel blij en heel fier met deze realisatie.

Deze aanbouw is een belangrijke uitbreiding van de infrastructuur. We creƫren hierdoor de mogelijkheid om een extra zaaltje te hebben bij feesten. Het geeft ons de mogelijkheid om dagdagelijks de leden en de klanten in mooie en zonnige omstandigheden te ontvangen. De lente, de zomer en de herfst zullen een tijdje langer duren omwille van het vele glas en de aangename omgeving.

Wij danken u van harte, beste leden voor uw trouwe deelname aan onze activiteiten en voor uw bezoek aan ons ontmoetingshuis “La Baracca”.
Wij danken ook heel gemeend onze uitbaters Claudia en Davide en familie. Dank zij hun fantastisch werk, inzet en overgave is het de moeite geweest om deze uitbreiding te realiseren.

Een bijzondere dank gaat uit naar onze sponsors die door hun deugddoende inbreng de realisatie van deze aanbouw hebben mogelijk gemaakt. Wees welkom en geniet binnenkort van onze “Nieuwe Infrastructuur!”.