zondag 22 november 2020

Veerkrachtig Boekt werkt creatief rond thema Corona Lock down

Veerkrachtig Boekt is een werkgroep die nu meer dan ooit wil werken aan weerbaarheid in Boekt.
Het Veerkrachtig Team bestaat uit 3 dames Mieke Donders, Sophie Falsone en Linda Graulus die de koppen bij elkaar hebben gestoken om wat vreugde en warmte bij de Boektenaren te brengen. In de herfstvakantie organiseerden ze een griezelzoektocht. Inwoners van Boekt werden aangemoedigd hun voortuin te versieren in een Halloween thema. Zo konden de kinderen een wandeling maken van het ene versierde huis naar het andere. 
Na de herfstvakantie moest er iets anders komen. 
Men wilde immers inzetten op mensen die vereenzamen door de Corona Lock down. Creatief gingen de dames aan de slag met klein canvassen die beschilderd worden en voorzien worden van een opbeurende quote. Ondertussen werden al vier kunstwerkjes helemaal corona safe bezorgd aan mensen die een hart onder riem nodig hadden. Men hoopt nog meer schilderijtjes te kunnen bezorgen, maar het mag geen bandwerk worden, want ze moeten met een goed gevoel geschilderd worden. 
Kennen jullie nog iemand die een opkikker nodig heeft? 
Laat het dan gerust weten aan het Veerkrachtig Boekt Team, dan zorgen ze voor een origineel, warm geschenk, helemaal coronafree afgeleverd. Met veel dank aan Linda Graulus voor deze info en foto's