Opstelling Berkenbos'95 : Raymaekers K. 2pt , Lenaerts 1pt , Opsteyn 2pt , Germeys 2pt , Zurings Daan 8pt , Cupers 7pt , Zurings Pieter 9pt , Gokbekir 18pt , Schroyen 3pt , Scheelen 0pt, Mullens G 0pt , Hansen 24pt.

3 e kwart : 20 - 15
4 e kwart : 20 - 14
eindstand : 76 - 63

Verslag :

Berkenbos kwam weer gemotiveerd aan de opworp met toch de bedoeling ons thuisreputatie alle eer aan te doen (thuis niet meer verloren sinds seizoen 2009-2010). In het begin was het nog wat aftasten voor beide ploegen maar door drie-punters van Zurings Daan(2) en Hansen(1) en paar mooie scores van Zurings Pieter sluiten we het eerste kwart af met een kleine voorsprong van 5pt. (23-18). In het tweede kwart blijft het gelijk opgaand en vooral door een te zwakke defence en gemakkelijke missers van Berkenbos blijft Bilzen aanklampen en beperken ze de achterstand tot 3pt. bij de rust (37 - 34).

Berkenbos begon echter weer gretiger aan de twee helft. Met een agressievere defence waardoor Bilzen moeilijker de vrije man vond, en mooie scores van Cupers, Germeys en Schroyen gaan we het vierde kwart in met een voorsprong van 8pt. (57-49). In het vierde kwart zat Bilzen wat door zijn beste krachten heen en konden we de voorsprong vergroten met scores van Gokbekir, Opsteyn en Raymaekers(eindstand 76-63).

Uiteindelijk een gemakkelijke overwinning waar Berkenbos nooit echt in de moeilijkheden is gekomen. Een mooi verjaardagscadeau werd het dus voor de jarige coach.
Verslag met veel dank aan Bert Houbrechts       (Foto's: Rudi Coomans)

De kampioenenploeg Berkenbos'95 in 2015 ( daarna is de club gestopt op 5 juni 2018)
De vzw werd overgenomen op 02 februari 2011
Spelers Berkenbos: Johan Thijs, Johnny Jaeken, David Roman, Ferre lenaerts, Kurt Raeymaekers, Dieter lenaerts, Tom Lemmens, Ruben Germeys, Daan Zurings, Manuel Cupers, Pieter Zurings, Dennis Bervoets, Koen Scheelen, Gert Mullens, Jorg Hansen, Gert Put, Johan Lynen, Kurt Geerts, Brenda Mondelaers, Elke Meykens, Patrick Sneyers, Simon Cupers en coach Ward Opsteyn.

Ferre Lenaerts is voorzitter, Patrick Sneyers is secretaris, Gert Put is penningmeester en Dennis Bervoets bestuurslid.