vrijdag 10 januari 2020

Wie helpt Phara mee met de inzamelactie ""Handdoeken"" voor het VZOCHZ

Ik ben Phara Goris en zit in het zesde leerjaar op de Sint Berchmansschool in Viversel.
We kregen de opdracht om in de maand januari een engagement aan te gaan. Omdat ik een dierenliefhebber ben, wil ik me graag engageren voor het Vogel en Zoogdierenopvangcentrum in Heusden-Zolder. Op dit moment is het opvangcentrum vooral op zoek naar oude handdoeken en dekens. Dit om in de lente de vele jonge dieren die dan opgevangen worden, te kunnen verzorgen.
Daarom organiseer ik een inzamelactie.
Wie heeft er handdoeken te veel, en wil zijn steentje bijdragen?
Bezorg deze dan voor 24 januari 2020 aan het zesde leerjaar of bij mijn thuis op de Westlaan 127/1 in Viversel.
Alvast Dank u wel en groeten van Phara