woensdag 17 augustus 2022

Culinaire door H|Z => La Baracca Lindeman


Ontmoetingscentrum ""LA BARACCA LINDEMAN "" mocht in maart 2018 nieuwe uitbaters krijgen met name Claudia Rugiero & Davide Indino. Het bestuur van La Baracca was zeer blij met Claudia & Davide in zee te kunnen gaan want zij hadden beiden al een hoop ervaring in de horeca en weten goed met de klanten om te gaan en zijn steeds goedlachs met een vriendelijk woord naar de
klanten toe.
Zo werd er begin 2019 gestart met op vrijdagavond een eetavond in te lassen. De bezoeker kan dan via het bord met daarop wat er te krijgen is op vrijdagavond dan ook komen genieten van het vers gemaakte eten. Natuurlijk is dit steeds een drukte op vrijdagavond iedereen komt er eten en zeker genieten van de gezelligheid die er steeds heerst. Soms komt er dan zelfs een groep live muziek spelen wat het nog aangenamer maakt.

Dan de ochtend  dit is steeds het drukste moment want de Italianen drinken s'morgens hun eerste koffie buitenhuis en dan kunnen ze ook bij La Baracca Lindeman terecht voor de krant te lezen met daarbij hun typische kleine Italiaanse koffie. De ene babbel met de andere om de dag fijn en goed te starten. Zo is er de traditionele Italiaanse menu kaart op vrijdagavond, met wekelijks andere recepten. Maar de Pasta en Lasagna loopt steeds goed. Op de BBQ scoren dan de arrosticini, de Italiaanse worsten, de sate's met daarbij de verse groenten en lekkere frietjes.