zaterdag 16 juli 2022

Culinaire door H|Z => Restaurant De Koriander.


Het gebouw dateert van 1911. Eerste bewoners waren Jan Rogiers en zijn echtgenote Maria Catharina Iven. Zij baatten er een kolenhandel, een maalderij en een kruidenierswinkel uit. Later was er ook nog een cafe en een dancing.

Omgetoverd tot een sfeervolle brasserie waar je heerlijk kan tafelen De Belgische keuken werd in een hedendaags kleedje gestoken. Aan de basis ervan enkel originele kwaliteitsproducten, minutieus uitgezocht bij diverse ambachtslui. Onze brasseriekeuken werkt in de eerste plaats met producten van topkwaliteit. Verse ingredi├źnten en met zorg geselecteerde wijnen. Of het nu om een zakendiner gaat of om een avondje uit met familie of vrienden, De Koriander zet al uw zinnen op scherp. Een vriendelijke bediening in een gemoedelijk interieur. 

 Op zoek naar een origineel geschenk?
Een cadeaucheque voor een etentje in De Koriander valt zeker in de smaak bij familie, vrienden, klanten of collega’s!
Restaurant De Koriander gelegen in de Heikant 115 te 3550 Heusden-Zolder.
Openingsuren Non-stop service: van 11u00 tot 23u00 (elke dag) maandag sluitingsdag
Info en bestellijn via +32 11 53 68 11 of via mail info@koriander-zolder.be
ALGEMENE WEBSITE KLIK HIER
reserveer een tafel KLIK HIER 
voor de menu KLIK HIER
voor de TAKE AWAY KLIK HIER
Vergaderzalen KLIK HIER
Open van dinsdag tot en met zondag van 11 uur tot en met 23 uur
Maandag RUSTDAG
BRASSERIE KORIANDER HEIKANT 15 te 3550 H|Z infofoon 01153 68 11


Over het restaurant De Koriander
GROOTS RESTAURANT – Groots is de passie voor koken, de gevarieerde menukaart en de zaal met 160 zitplaatsen bij Restaurant de Koriander in Heusden-Zolder. In hartje Limburg zorgt een jong en ervaren team voor een zorgeloze avond.

MAMA’S KEUKEN – Vanuit de potten komen ├ęchte klassiekers met een moderne toets.
Dagelijks is het moeilijk kiezen tussen de drie dagschotels en andere smakelijke bereidingen als een mals stukje steak Italiano, dagverse kreeft of oesters of zelfs pasta’s en salades.

LIVE MUZIEK – Ook kan u proeven van huisbereid roomijs op het zonneterras, delicatessen en wijnen kopen voor thuis en elke 2e donderdag van de maand genieten van een live band. Waarde voor uw geld krijgt u hier beslist.