dinsdag 9 augustus 2022

Culinaire door H|Z => Pasa snacks Heusden centrumEinde jaren zestig begon ik als kind te werken in een klein eethuisje in mijn geboortedorp. Maar na lange tijd had ik grotere uitdagingen nodig! En dit aan de west-kust van Turkije.

Mijn doel was om zelfstandig te worden en op lange termijn een mooie zaak op te starten. Na enkele jaren nam ik de stap om in Nederland als chef-kok te werken. Maar zoals u kunt lezen, mijn eigen zaak was nog verre van. Na een tijdje kwam ik op het idee om kebaps te verkopen in een caravan, voor de uitdaging van de mijn Zolder. Ik had nu mijn eigen zaak! Maar dit duurde niet lang! De sluiting van de mijn was een feit. Een nieuwe locatie was nu noodzakelijk, maar deze duurde echter niet lang omdat het te klein was. Zo ben ik overgestapt naar deze locatie waar ik jullie nu al meer dan 15 jaar ontvang! En nog veel decennia wil ontvangen.

In 1981 begon alle met een klein tentje bij de jaarlijkse braderie-feesten op de Koolmijnlaan te Heusden-Zolder.
De nieuwsgierigheid van de mensen gaf ons meer en meer het idee om het elk jaar te herhalen.
In 1989 was het tijd om PASA kebap bekend te maken, maar waar? De Mijn natuurlijk! Toen werd er een caravan aangeschaft en geplaatst tegenover de uitgang van de Mijn van Zolder. Maar het einde van de Mijn was nabij. Eind 1990 zijn wij verhuisd naar de zwartemarkt van Tessenderlo. De jarenlange ervaring in onze vak gaf ons het idee om een vaste zaak te beginnen. In 1994 is de eerste PASA snacksopgestart aan de Brugstraat van Heusden dorp (nieuwe rondpunt). Een paar jaar later was een uitbreiding van onze zaak een noodzaak geworden. Vanaf 1997 is ons adres: St.-Willibrordusplein 25, 3550 HeusdenZolder.

Pasa Snacks gelegen op het St.-Willibrordusplein 25 te 3550, Heusden-Zolder
Reservaties en contact via  011/43.32.75
info@pasasnacks.be
bezoek de TAKE AWAY KLIK HIER KLIK HIER 
Onze menukaart KLIK HIER 
Openingsuren
Maandag: 12:00-22:00
Dinsdag: 12:00-22:00
Woensdag:
Donderdag: 12:00-22:00  Vrijdag: 12:00-22:00  Zaterdag: 12:00-22:00  Zondag: 12:00-22:00