vrijdag 7 september 2018

""Dit is Heusden-Zolder "" => 10 jaar CHIRO-BEATS in Zolder


 
10 jaar Chiro Beats in Zolder...
10 jaar één der grootste fuiven uit onze gemeente.
We zagen Chiro Beats groeien van 2009 tot op heden, alleen de eerste editie waren we er niet bij.
10 jaar was onze jeugd blij als het begin september was, want zij keken met z'n allen uit naar dit groots evenement.
Bedankt Chiro Zolder voor die 10 mooie jaren dat je bracht voor onze jeugd in en rond Heusden-Zolder.Wij hopen dat deze feesteditie nog beter, groter en succesvoller mag wezen en dat jullie nog vele jaren dit verder mogen laten groeien. BEDANKT voor al de moeite en tijd die je hierin gestoken hebt.
Dit is de LINE-UP voor morgen 08 september
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▲▼▲▼▲▼▲▼▲ LINE UP ▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
 ▂ ▂ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ ▉ Mainroom ▉ ▇ ▆ ▅ ▃ ▂ ▂ ▂▂
 ♫ TwoState ♫ ➤
Dit duo zal de avond op een spetterende manier inzetten en de mainstage in no time in vuur en vlam steken! TwoState is hot en upcoming. Ze draaiden onder andere de Versuz en IKON Antwerpen al plat, nu mogen wij hen verwelkomen op ons podium!

 ♫ PartyfrieX ♫ ➤
"IK MOET ZUIPEUUUUH"!!! Dit nummer is zowat het hoogtepunt in élke DJ zijn set. Op 8 september komen de echte PARTYFRIEX naar Chiro Beats om onze Mainroom in vuur en vlam te zetten! Zorg dat je er zeker bij bent, want dit ongelooflijk feest wil je echt niet missen!!

 ♫ DJ Project Exclusive ♫ ➤
DJ Project Exclusive is één van onze vaste waarden op Chiro Beats. Hij wordt gezien als één van de meest talentvolle Hip Hop DJ's van Leuven. Hij geeft je een ideale mix van R&B, Hip Hop, House, Trap,.. Hij draaide eerder op Tomorrowland, MNM, StuBru,.. Op 8 september komt hij speciaal voor jullie af naar Chiro Beats om onze Mainroom plat te spelen.


 ♫ OMDAT HET KAN SOUNDSYSTEM ft. AVERAGE ROB ♫ ➤
Omdat Het Kan Soundsystem draait elke donderdag op Studio Brussel. Samen met zijn compagnon, Average Rob, maken ze een ongelooflijk feestje.

Average Rob ken je waarschijnlijk van zijn wereldberoemd en hilarisch Instagram account (+300.000 volgers) waar hij poseert met celebrities zoals Barack Obama, Beyonce, Kanye West, Lebron James en Leonardo di Caprio, of van zijn hilarische 'onderzoeksjournalistiek' bij Humo, of misschien als zijn alter-ego Kenneth, maar ongetwijfeld ook als Patrick, voltijds HLN-commentator.

♫ Bram DeLux ♫
Bram DeLux zal onze Mainroom afsluiten. Hij is misschien wel de jongste DJ die we ooit op Chiro Beats hebben gehad. Deze 17-jarige artiest wordt gezien als één van de meest talentvolle DJ's van het land. Hij draaide eerder in de Carré, The Villa - Antwerp, Ferm Tenten Fuif,.. Deze zomer mocht hij voor het eerst zijn talenten tonen op Tomorrowland, waar hij als jongste DJ ooit, een verbluffende set speelde. Bram DeLux is een artiest om zeker in de gaten te houden!

▂▂ ▂ ▂ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ ▉ Duvelbar ▉ ▇ ▆ ▅ ▃ ▂ ▂ ▂ ▂▂
♫ Chris Barrow Goldies Show ♫
➤ De Chris Barrow Golden Video Show is door de jaren heen de vaste DJ geworden van onze 70's, 80's, 90's tent, de Castle (vroeger bekend als Duvelbar). Hij bezorgt je de perfecte mix van de grootste dansplaten van alle jaren, samen met een projectie van originele videoclips. Chris Barrow biedt je de hoogste kwaliteit. Dit jaar zal hij al voor de 5e keer de Castle van hem maken waarin hij de meest nostalgische maar eveneens moderne platen op je afgooit.
▂▂ ▂ ▂ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ ▉ 't Fort ▉ ▇ ▆ ▅ ▃ ▂ ▂ ▂ ▂ ▂▂
♫ Zam ♫ ➤
Dit jong, Limburgs talent zal dit jaar voor de tweede keer een set spelen bij ons op Chirobeats. Hij zal de zware bassen door je lichaam laten bonken in onze tweede room: 't Fort. ZAM draaide eerder al op evenementen zoals Meet The Bass, Dynamite en Collateral. Hij is lid van LOW CUTZ en ook zelf producer. Als je DnB fan bent, is komen feesten tijdens zijn set een echte must!

 ♫ Cedex & Higher Underground ft. MC 3xb ♫ ➤
Deze artiesten zullen onze tweede room, 't Fort, volledig laten daveren. Met hun explosieve Drum&Bass mix en jarenlange ervaring voelen ze hun publiek perfect aan. Dit bracht hen naar de podia van onder meer Tomorrowland, Solar Festival (NL) en Star Warz. Ook clubs als Café D'Anvers en Decadance zijn hun niet onbekend. Ondertussen deelden ze de decks met de grootsten uit de scene waaronder Pendulum, Goldie, Sigma, Wilkinson, Noisia en Logistics.
Met extra ondersteuning van MC 3xB is een feest gegarandeerd!

♫ Goldfox ♫ ➤
Wie Techno zegt, zegt Goldfox. Goldfox is een DJ/producer van absoluut topformaat. Dit jaar mogen we hem voor het eerst verwelkomen op Chiro Beats. Goldfox komt zonder twijfel op het lijstje van grote artiesten die we al hebben mogen hosten op onze podia.
Goldfox zal 't Fort headlinen en ervoor zorgen dat jullie dansbenen helemaal voldaan zullen zijn na zijn hoogstaande set.

♫ Haissem ♫ ➤
Chiro Beats speelt in op opkomend talent, dat wordt bevestigd door de komst van techno-artiest Haissem. Hij zal de decks overnemen van techno-legende Goldfox. Haissem was in 2017 DJ-Mania finalist en vanaf toen bleven de bookings komen. Hij heeft zowat heel België en Nederland overtuigd van zijn capaciteiten; op 8 september zal hij ook jullie verwennen met een ongelooflijke set. Hij is tevens oprichter van het event Bunker.