zaterdag 14 juli 2018

Bart Duvivier is terug thuis van zijn "" fiets wereldreis"".

Bart Duvivier is ondertussen terug thuis van gisterenavond  (13 juli) van zijn wereldreis met de fiets. De laatste loodjes wegen altijd door, ook nu hoor.. Zijn vriend Jef Mondelaers is Bart tegemoed gereden in Nieuwerkerken om hem PROFICIAT te wensen en Bart terug welkom te heten, dat laatste stuk moet Bart vergezeld worden vertelde Jef me, en zij zijn dan in de buurt van Nieuwerkerken iets gaan drinken. Dan werd Bart geflankeerd door zijn beste vriend  op weg naar Heusden-Zolder
Je moet weten dat Bart vertrok op 25 februari om 10 uur en in totaal zo'n 12.000 km op de teller heeft staan na deze overweldigende fietstocht en altijd met zijn fiets die zo'n geschat 65 kilo weegt overal naartoe gereden is.

Als ik Bart vraag naar zijn mooiste moment uit deze wereld fietstocht, dan vertelt hij me
Er waren heel veel mooie momenten, maar toen ik na 5 weken fietsen in de koude de Turkse grens bereikte was toch zo'n onvergetelijk moment omdat ik heel emotioneel was op dat moment dat ik dit doel bereikt had ,een hele overwinning op mezelf.

Via dit blog www.bartduvivier.wordpress.com/  kan je Bart Duvivier zijn wereldreis op de fiets nogeens nalezen en zijn foto's bekijken.
Alvast ne dikke PROFICIAT BART om zulke prestatie neer te zetten in je eentje.