zaterdag 16 december 2017

Kerstmarkt bij SJB in Viversel

 
  
  
 Vanaf 17 uur begon de kersthappening bij SJB school te Viversel, heel wat volk kwam afgezakt naar de school om te genieten van de gezelligheid, de marktstandjes om toch nog iets leuks mee naar huis te kunnen nemen.  Tussen 17 en 18u hebben de ouders/familie voorrang om de knutselwerkjes van hun kind te kopen. Na 18u mag iedereen kopen wat nog in de aanbieding is. Voor diegene die er voor 18 uur niet konden aanwezig zijn was er een afspraak dit melden aan de klasleerkracht zodat zij/hij iets aan de kant houdt.

DE KERSTMAN, ons SJB-kinderkoor, kerstfilms, een vuurspuwer, .... kwamen na 18 uur de kerstmarkt en Happening vervoegen De kleuters en de kinderen van het eerste leerjaar zorgen dan voor de koekenbak. Ook is er hot-dog, soep, gluhwein, jenever,... te koop. Alle kinderen die in fluohesje/al (s)trappend/met zaklamp naar de kerstmarkt kwamen, krijgen in de klas voor de flitsactie een 2e sticker als beloning.
Een gezellige avond met heel wat publiek en vooral sfeer en gezelligheid bij St Jan is weer voorbij, tot volgend jaar en bedankt voor zo masaal langs te komen. Met veel dank aan David Amgad voor de foto's