vrijdag 1 september 2017

Jaak Myny gaf na zo'n 40 jaar de bel door aan juf Anette

Een kleine 40 jaar ben ik (bijna) iedere dag naar onze school gegaan. Vandaag 1 september ga ik met pensioen. Als onderwijzer heb ik honderden kinderen doorheen het 5de leerjaar geloodst. Samen met hen, hun ouders en de collega's heb ik talloze fijne herinneringen kunnen verzamelen. Als directeur heb ik samen met ons prachtige schoolteam en dynamische ouderraad heel wat gerealiseerd en de school steeds verbeterd. Dank aan allen die op welke wijze dan ook een steentje hiertoe hebben bijgedragen. De school heeft me gemaakt tot wie ik nu ben. Ze heeft me alles gegeven wat een mens zich kan wensen. Hoewel het werk nooit af is, ben ik gerust in de toekomst. Ik wens dan ook juf Annette en ons schoolteam alle succes in de toekomst. De ouders dank ik voor het vertrouwen. Gisteren overhandigde ik de sleutels van onze school aan juf Annette en vandaag overhandigde ik haar bij wijze van overdracht symbolisch de schoolbel. Met veel dank aan Johny Audriaens