vrijdag 21 februari 2020

Scholen in Viversel vieren carnaval.


Leerlingen van het Sint-Jan Berchmansschool en het B.S.B.O Heideland vierden vanmiddag carnaval. De praalwagen van De Slamridders met prinses An I had postgevat aan de lagere school. Ook twee aanhangwagens waren omgebouwd om de allerkleinsten te vervoeren. Heel wat ouders en grootouders hadden postgevat langs de weg om hun kind of kleinkind te zien passeren. De politie van Heusden regelde het verkeer zodat de carnavalsvierders geen hinder ondervonden. Het werd een hele belevenis voor de kinderen om eens boven op een praalwagen te staan en alles van uit de hoogte te bekijken. Wees maar zeker dat ze heel wat te vertellen hadden hoe ze de confetti, karamellen en likstokken aan toeschouwers langs de kant van de weg konden gooien. Met veel dank aan Joseph Bams voor deze info en foto's


SLAMRIDDERS carnavalsweekend
Op vrijdag 17 april 2020 organiseren we terug een VERKLEEDBAL met geldprijzen voor de best verkleden. Dit verkleedbal gaat door om 20u11 in “DE FEESTTENT”, St.-Willibrordusplein te Heusden-Zolder.

Op zaterdag 18 april 2020 organiseren we een KINDERNAMIDDAG in “DE FEESTTENT”, St.-Willibrordusplein te Heusden-Zolder. Er zijn heerlijke pannenkoeken voorzien en er is de mogelijkheid om mee te rijden met een carnavalswagen door Heusden Centrum. Aanvang om 14u11. Op zaterdag 18 april 2020 wordt het feest verder gezet met een Heusden Swingt in “DE FEESTTENT” aanvang om 20u11.

Onze CARNAVALSTOET gaat door op zondag 19 april 2020 te Heusden-Centrum. Aanvang om 14u11.