dinsdag 16 januari 2024

HHD nieuwjaarsreceptie

Gisterenavond waren de Heusdense Handelaars Dorp (HHD) te gast voor hun nieuwjaarsreceptie bij Optimus Vastgoed in de Guido Gezellelaan in Heusden. Andy had zijn interieur ter beschikking gesteld om te klinken op het 2024. Toen alle genodigden aanwezig waren mocht Greta Feyen van bloemen Bopha iedereen welkom heten en een gelukkig nieuwjaar wensen. Ondertussen was het buiten omgetoverd tot een winters landschap. Greta bedankte alle aanwezigen dat ze gekomen waren en dit op een weer andere locatie.

"Handelaars Heusden Dorp, hoe leggen we dat uit wat dat is? Voor sommige een gewone locatie, vooranderen een kans van samenwerking en verbondenheid. Samenwerken door het bestuur die maandelijks vergaderen en acties organiseren". Verbondenheid met onze leden maar ook een bruggetje naar onze klanten en in het algemeen de mensen van Heusden-centrum. De paasactie, Heuden Bolt en de eindejaaractie samen met de andere handelskernen. Het Kerstevent dat werd vervangen door de Kerstmarkt. Veel werk, gaat dat goed aflopen? Jawel het was geslaagd ondanks alle weer en wind. Met Heusden Bolt zijn we ook weer bezig en hopen dat we minstens het evenement van vorig jaar evenaren. Op gemeentelijk vlak danken wij voor de ondersteuning zoals subsidies en de digitale cadeaubon.

Naar aanleiding van de verkiezingen wordt er gewerkt aan een wenspakket samen met de middenstandsraad en die zullen binnenkort overhandigd worden
Ik wil me bij deze nog iedereen hartelijk bedanken, zeker onze leden want zonder hun steun en vertrouwen kunnen we niet. Nadat Greta haar speech had voorgedragen was het de beurt aan schepen van Middenstand Isabelle Tielemans. Ook zij wenste alle leden van de Heusdense Handelaars een gelukkig nieuwjaar. Verder had de schepen nog een primeur in petto waarop de pers later nog zal uitgenodigd worden. Dank aan Joseph Bams voor verslag en foto's (16 januari 2024)